Kontakt korttidsLEASING.dk

   

KorttidsLEASING

Livøvej 7
8800 Viborg
Telefon: 86 62 00 40
Mail: info@korttidsleasing.dk

Find vej

Kontorets åbningstider
Mandag - fredag kl. 8.00 - 15.00

Ved uheld svarer vi døgnet rundt. Vi er aldrig længere væk end et opkald, så tøv ikke med at ringe på vores vagttelefon 20 16 92 31.

 
 

Lej bil med erhvervsaftale

korttidsLEASING - leasingbiler til dine behov

Biltyper - lej bil i alle størrelser

Flyt selv service - lej flyttebil/varevogn

Vi laver skræddersyede leasingsaftaler med alle former for virksomheder med lille eller stort behov for billeje i Danmark. Med en erhvervsaftale fra korttidsLEASING.dk er du sikker på, at dit firmas behov for billeje bliver dækket, da vi tilbyder fleksible løsninger på biludlejning, i det vi laver et skræddersyet tilbud til din virksomhed. Vi har landsdækkende levering

Læs mere om vores leasingaftaler og kontakt os om en erhvervsaftale på billeje. Alle vores biler leveres klargjorte og serviceret - eventuelt med dine reklamer på!
Har du brug for at leje bil i en længere eller kortere periode, har vi mange attraktive tilbud på billeasing. Du får en leasingbil, som passer dine behov og dit budget.

Vi har konkurrencedygtigt priser på korttidsleasing og finder gerne en stærk pris på langtidsudlejning også måske endda med forkøbsret hvis det skulle blive aktuelt. Alle vores leasingbiler kan leveres med kort varsel - ikke blot i Viborg men i hele Danmark.
Hos korttidsLEASING.dk dækker vi alle behov for billeje. Vil du have en "almindelig" lejebil, kan du leje personbiler i mange størrelser. Se oversigt over personbiler her. Har du brug for mere plads, hvis du f.eks. skal på ferie med hele familien, har vi også Minibusser. Se og lej MPV/minibusser her. Har du brug for et større køretøj, har vi varevogne/varebiler og lastbiler/flyttebiler, som passer til dit behov.

Du kan leje en bil en dag, en uge og vi tilbyder også månedsleje.

Flyt selv med korttidsLEASING.dk. Vi har alt, du skal bruge, når du skal flytte. Du kan leje varevogne og flyttebiler i alle størrelser, se alle modeller her. Vi har også det nødvendige flytteudstyr som du kan leje så flyttearbejdet bliver lettere og mere sikkert. Du kan få flyttetæpper i ekstra slidstærkt materiale. Har du brug for endnu mere flyttehjælp, kan du også leje sækkevogne.

 

Korttidsleasing | Livøvej 7 | 8800 Viborg | Tlf. 8662 0040 | info@korttidsleasing.dk | www.korttidsleasing.dk